Bon dia
A.V.V. D’ES CONVENT, ES CENTRE,
ES TREN I S’ANTIGOR
SETEMBRE DE 2002
BUTLLETÍ NÚMERO 14
 
Novament som al mes de setembre, la qual cosa indica que estam començant un nou curs, tots tornan a les nostres tasques habitual després d’haver disfrutat de unes vacances o d’uns dies que semblen més descansats.

Aquest estiu ha estat calent des del punt de vista polític pel nostre municipi. Una de les preguntes que es fa el ciutadà de Manacor és per què les Associacions de veïnats no s’han pronunciat respecte a les mogudes municipals. En reunió celebrada a la Federació d’Associacions de Veïnats es va tractar la situació actual del Consistori manacorí. L’evidència era clara: tots els fets venien donats per raons purament polítiques. Això ha provocat que les Associacions no es manifestassin, ja que entenen que davant qüestions polítiques i partidistes no han de dir res: les associacions de veïnats són totalment apolítiques.
 

Els Gegants

Una vegada signat el conveni dels gegants amb l’Ajuntament, la Junta directiva de l’Associació s’ha posat en contacte amb l’Agrupació de Colles Geganteres, per tal d’associar-hi els nostres gegants i poder dur a terme llavors intercanvis amb gegants d’altres zones.

L’Ajuntament de Sallent (Catalunya) va realitzar una festa per commemorar els 25 anys de la recuperació dels seus gegants. En aquesta festa es va comentar la possibilitat que aquests gegants venguin a Manacor el proper mes de Maig.
 

Festa al Convent

Una vegada que els Dominics han marxat de Manacor, són moltes les persones que s’han adreçat a l’Associació per tal que tots els costums conventuals de sempre es continuïn realitzant. Per això, la nostra Associació està organitzant, juntament amb la Parròquia dels Dolors, les Festes de la Mare de Déu del Roser.VII CURSA POPULAR "PUJADA A S'ERMITA"
- Bases -
Pitjau aquí per veure-les.

 
 
FESTES DE LA MARE DE DÉU DEL ROSER

* Dissabte 5 d’octubre:

* Diumenge 6 d’octubre:
V O S   H I   E S P E R A M   A   T O T S !

A.VV. d'es Convent, es Centre, es Tren i s'Antigor - Manacor - Illes Balears